Salgs- og handelsbetingelser

Generel information

Handel på webshoppen

Nedenstående salgs- og handelsbetingelser er gældende ved al handel på www.bagpipe.com. Ved handel på hjemmesiden bekræfter du at have læst og accepteret salgs- og handelsbetingelserne. Du bedes derfor læse betingelserne grundigt, inden du foretager et køb. Fravigelser fra dette aftalegrundlag er kun gyldige, såfremt Bagpipers Hub skriftligt har meddelt accept heraf.

Adresse

Bagpipers Hub ApS
Nærumhusvej 4
2850 Nærum
Danmark

CVR-nr.: 32660940
Email: info@bagpipe.com
Phone number: +45 40 63 40 69

Bestilling

Aftalegrundlag ved bestilling

Når du handler på www.bagpipe.com, kan du indgå en aftale på følgende sprog:

 • Dansk
 • Engelsk

Bestillinger kan kun gennemføres via hjemmesiden. Ved bestilling af en vare på www.bagpipe.com vil du modtage en kvittering for dit køb på både din skærm og via e-mail. Kvitteringen er en automatisk bekræftelse på, at vi har modtaget din bestilling. Efter vores ordregodkendelse vil du modtage endnu en e-mail med en ordrebekræftelse og en faktura. Efter modtagelsen af denne, er ordren bindende.

I tilfælde af fejl ifm. din bestilling er du velkommen til at kontakte os på: info@bagpipe.com

Betaling

Betaling med betalingskort

Betalinger på www.bagpipe.com kan foretages med betalingskort.

Betalinger i webshoppen kan foretages med følgende betalingskort:

 • Visa/Dankort
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Maestro

Betaling med privatkort udstedt inden for EØS (Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde) er gratis.

Betaling med firmakort eller privatkort udstedt uden for EØS (Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde) vil blive pålagt et gebyr. Gebyret beregnes ud fra købssummen og det valgte betalingskort. Du vil ved alle betalinger få oplyst gebyrbeløbet, inden du godkender det totale beløb for købet.

Nedenstående oplyste satser er vejledende og kan således fraviges:

 • Køb med danskudstedte firmakort pålægges et gebyr på ca. 1,5% af købsbeløbet.
 • Køb med udenlandsk udstedte firmakort, og privatkort udstedt uden for EØS, pålægges et gebyr på ca. 2,9-3,75% af købsbeløbet.

Beløbet på dit betalingskort hæves først, når varen afsendes fra lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Samtlige omkostninger for bestillingen fremgår inden købet afsluttes – herunder eventuelle kortgebyrer og fragtomkostninger.

Retsligt er du stillet således, at du kan få pengene tilbage hvis:

 • Varen ikke leveres.
 • Du benytter dig af din fortrydelsesret.
 • Der hæves penge uden din foregående accept.

Behandling af kortoplysninger

Når du handler på www.bagpipe.com behandles kortoplysningerne af Bambora, som er en sikker elektronisk betalingsløsning. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationens regler.

Alle betalingsoplysninger behandles fortroligt. Der gemmes ingen oplysninger om betalingen, efter den er gennemført. Alle betalingsoplysninger på www.bagpipe.com bliver krypteret mellem din computer og PBS (pengeinstitutternes betalingsservice) med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at Bagpipers Hub ApS eller tredjepart ikke kan aflæse dine betalingsoplysninger. Det er derfor helt sikkert at handle i vores webshop.

Priser

Alle priser på produkter og fragtomkostninger på www.bagpipe.com er som udgangspunkt angivet i DKK (på dansk) og Euro (på engelsk) og er inklusiv 25% moms. Denne bliver automatisk pålagt priserne i webshoppen.

Ved salg til ikke-EU lande, fratrækkes momsen automatisk inden godkendelse af købet i webshoppen.

Levering

Levering ved betaling

Mod fragtgebyr tilbyder Bagpipers Hub levering til en lang række lande både i og uden for Europa. Den samlede liste over lande, som vi tilbyder at levere til, kan ses ved check-out i webshoppen.

Køber betaler samtlige leverings- og fragtomkostninger – samt eventuelt told og afgifter forbundet med købet.

Fragtprisen afhænger af destination, vægt og volumen og pålægges købssummen inkl. moms ved køb inden for EU og ekskl. moms ved køb uden for EU. Fragtprisen vil fremgå særskilt under købsprocessen.

Distributører

Med mindre andet er aftalt særskilt mellem køber og www.bagpipe.com, er det Bagpipers Hub, som vælger distributør til den af køber oplyste leveringsadresse.

Bagpipers Hub benytter følgende distributører inden for Europa:

 • GLS Express (Danmark)
 • GLS Express (Tyskland)
 • Schenker (Sverige)
 • Bring (Finland)
 • DHL Weltpaket (Belgien, Frankrig, Holland, Italien, Luxembourg, Polen, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjekkiet, Ungarn, Østrig)
 • UPS Economy (øvrige lande i Europa)

Bagpipers Hub benytter følgende distributører uden for Europa:

 • UPS Economy

Leveringsbetingelser

Levering sker i samarbejde med vores distributionspartner Dansk e-Logistik. Alle varer afsendes fra Dansk e-Logistiks lager som enten pakkepost eller med kurér. Forsendelsesmetoden afhænger af produktets størrelse og den valgte destination. Ved afsendelse fra lager modtager du pr. e-mail et track and trace, der gør det muligt for dig at følge forsendelsen af din vare.

Proceduren omkring distribution kan være forskellig fra en distributør til en anden. Er din pakke forsøgt leveret – og er du ikke hjemme – vil distributøren normalt kontakte dig (via post, SMS, opringning etc.) med information om, i hvilken pakkeshop dine varer evt. kan afhentes – eller for at træffe en ny aftale om levering. Det er også muligt, at fragtfirmaet kontakter dig forud for leveringen for at træffe en nærmere aftale om dato og tidspunkt.

Som udgangspunkt dækker fragtprisen kun levering til kantsten. Hvis du ikke er hjemme på det formodede leveringstidspunkt, er det en god idé at kontakte distributøren, så I kan træffe nærmere aftale om leveringsstedet (eksempelvis i din carport eller hos en nabo). Bemærk, at en sådan aftale altid vil være på eget ansvar.

Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelsen, skal du anmelde det til distributøren med det samme. Bagpipers Hub er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

Så snart køber har modtaget varen, anses den som leveret. Køber overtager risikoen for produktet ved leveringen.

Kontakt venligst info@bagpipe.com, hvis du har spørgsmål vedrørende levering.

Leveringstid

Bestillinger modtaget på hverdage før kl. 12.00 (dansk tid) afsendes som udgangspunkt fra lager samme dag. Afgives ordrer efter kl. 12.00 (dansk tid) – eller i weekender og helligdage – afsendes varen fra lager førstkommende arbejdsdag.

Afhængig af destinationen, vil levering normalt ske inden for følgende antal arbejdsdage. Oplyste leveringstidspunkter er vejledende og kan således fraviges.

 • I Danmark – 1 dag (dag-til-dag)
 • Uden for Danmark – 2-8 dage

Fortrydelsesret

Hvor længe kan jeg fortryde mit køb?

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb ved at sende os en e-mail på info@bagpipe.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Ved fortrydelse af dit køb beder vi dig downloade, printe og udfylde vores returseddel og sende den tilbage med varen.

Du kan downloade retursedlen på følgende link: Returseddel

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering ved fortrydelse af køb

Du skal sende din vare retur til os uden unødig forsinkelse – og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse til vores lager.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for større varer.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Dansk e-Logistik
Att.: Bagpipers
Heeringvej 25
4690 Haslev (Dalby)
Danmark

I returpakken skal vedlægges den udfyldte returseddel samt kopi af dokumentation for køb af varen. Dokumentation for køb kan være en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk venligst, at returnering sker på købers eget ansvar – det er køber, der bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til returnering er sket til vores lager. Sørg derfor altid for at få et tracking nr. på din returforsendelse/pakke.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Kontakt venligst info@bagpipe.com inden returnering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Såfremt Bagpipers Hub sælger varer, der specialfremstilles eller tilpasses individuelt efter købers behov, vil fortrydelsesretten kun gælde, indtil fremstillingen/tilpasningen af varen er påbegyndt.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, dersom håndteringen afviger fra den, som er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Du kan med andre ord afprøve varen på samme måde, som hvis du afprøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det indbetalte beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købesummen.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle dine udgifter – herunder evt. leveringsomkostninger i forbindelse med købet (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af anden leveringsform end den billigste standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur eller du har sendt os dokumentation for, at varerne er returneret.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale for returforsendelsen, med mindre andet er aftalt.

Reklamationsret

Hvor længe kan jeg reklamere over mit køb?

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.bagpipe.com har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere over mit køb?

Du skal fremsætte din reklamation inden for ”rimelig tid” efter konstatering af manglen ved varen. Gør du det inden for 2 måneder, efter manglen er konstateret, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes retur i forsvarlig emballage, og du skal huske at få en kvittering for forsendelsen til brug for tilbagebetalingen.

Ved reklamation skal varen sendes til:

Dansk e-Logistik
Att.: Bagpipers
Heeringvej 25
4690 Haslev (Dalby)
Danmark

I forbindelse med reklamationer beder vi dig downloade, printe og udfylde vores returseddel. Her bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Du kan downloade retursedlen på følgende link: Returseddel 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Kontakt venligst info@bagpipe.com, hvis du har spørgsmål i forbindelse med en reklamation.

Persondatapolitik

Oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse
 • IP-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Bagpipers Hub ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er bekendt med, hvilke oplysninger, det drejer sig om og til hvilket formål.

Oplysninger afgivet til www.bagpipe.com videregives eller sælges aldrig til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Er du oprettet som bruger, gemmer vi de informationer, du har indtastet (navn, adresse, e-mail og telefonnummer) og bruger kun oplysningerne for at kunne effektuere din ordre.

De oplysninger, du giver i forbindelse med afgivelse af din ordre, anvendes ene og alene i forhold til opkrævning, betaling og forsendelse af din vare. Videregivelse kan dog ske, hvis videregivelsen er nødvendig til opfyldelse af en aftale, som du er part i, eksempelvis til transportører i forbindelse med levering af ordrer.

Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen kan det dog være nødvendigt at videregive personoplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Direktørerne for Bagpipers Hub ApS, Stevan Treshow og Sussan Treshow, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.bagpipe.com er Direktør Stevan Treshow.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på: info@bagpipe.com.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Ret til at klage

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klageadgang

Hvordan klager jeg?

Har du en klage over et produkt købt i vores webshop, skal du rette henvendelse til os på info@bagpipe.com.

Hvis det ikke lykkes os at nå frem til en løsning, og såfremt betingelserne herfor er opfyldt, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Danmark
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du indgive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Indgiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: info@bagpipe.com.

Lovgrundlag

Dansk ret

Tvister eller juridiske spørgsmål i forbindelse med anvendelsen af www.bagpipe.com og oplysninger heri er underlagt dansk ret.

Ophavsret og varemærker

Oplysninger om ophavsret

Alt indhold på www.bagpipe.com – tekst, grafik, logoer, ikoner, fotografier, videoer og software – tilhører Bagpipers Hub ApS eller eventuelle underleverandører. Indholdet er beskyttet gennem dansk lov såvel som af internationale regler på området. Der må ikke udtrækkes og/eller genbruges dele af websitets indhold uden forudgående skriftligt samtykke fra Bagpipers Hub ApS.

Generelle forbehold

Forbehold ved salg

Vi tager forbehold for tastefejl, afvigende farvegengivelser på billeder af produkter, udsolgte varer, moms- og afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører og Force Majeure.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, men giver selvfølgelig besked, hvis en vare er udsolgt, straks efter at vi har modtaget din ordre.

Cookies

Anvendelse af cookies

www.bagpipe.com anvender cookies. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette indholdet på siden.

Google Analytics

www.bagpipe.com deler oplysninger med nedenstående tredjeparter: Google Analytics. Vi anvender Google Analytics til at analysere brugen af websitet, bl.a. for at indsamle oplysninger om besøgendes brug af vores website – hvordan, hvor ofte og hvor længe en besøgende er på siden.

Google Analytics genererer statistikker og andre informationer om websitebrug ved hjælp af cookies, som gemmes på brugernes computere. Den genererede information, der relaterer til vores website, anvendes til udarbejdelse af rapporter om brugen af websitet. Informationen indsamles udelukkende med det formål at kunne optimere www.bagpipe.com. Dataene indsamles anonymt, og bruges altså ikke til andre formål end at optimere websitet og dets funktionalitet.

Google gemmer og anvender den indsamlede information. Googles privatlivspolitik er tilgængelig på: https://www.google.dk/intl/da/policies/privacy/

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer ved at rydde din browserhistorik. De fleste browsere tillader dig at blokere samtlige cookies. Dog er der nogle få browsere, som kun tillader afvisning af tredjeparts cookies.

Henvisninger til tredjeparter

www.bagpipe.com indeholder links, der henviser til tredjeparters hjemmesider – Facebook, Instagram og Pinterest. Når du trykker på disse links, forlader du www.bagpipe.com, og disse tredjeparter vil være ansvarlige for de oplysninger, der indsamles via cookies.

Salgs- og handelsbetingelserne er senest opdateret 30.06.2018